OVER ALINEL

ALINEL creëert oplossingen voor gebouwen die verder gaan dan de zuivere toepassingen waarvoor ze gemaakt zijn. Onze oplossingen zijn geïntegreerd zodat er een eenheid van vorm ontstaat zonder verlies van de functionele doelstellingen.

Dankzij ALINEL krijg je de mogelijkheid om je eigen accenten te leggen. Een garagepoort in uw gevel verwerken? Uw brievenbus, deur & carport op elkaar afstemmen? Laat uw fantasie de vrije loop. Dankzij de onzichtbare bevestiging van onze slimme tand-haakverbinding laat u ramen, deuren en poorten naadloos overlopen in het geheel. Het resultaat? Eenheid én eigenheid!

100% moduleerbaar

ALINEL is 100% moduleerbaar: zowel in ontwerp als op de werf. Hierdoor bieden wij architecten, bouwheren en particulieren de mogelijkheid om elk gebouw te personaliseren. Subtiel, strak en tijdloos!

a-merk voor de creative architect

Architecten zijn dromers. U wordt niet graag begrensd door technische beperkingen. En daar houden wij van! ALINEL reikt een blokkendoos aan, waarmee creatieve dromen gebouwd worden. Weg met standaardopties en de geijkte paden: think big!

100% maatwerk

1. Bereken zelf welke profielen u nodig heeft met onze handige softwaretoepassing. 2. Ontvang u materialen volledig op maat verwerkt. 3. Vergeet complexe installatie-opleidingen: het gepatenteerd ALINEL-systeem plaatst u in een minimale montagetijd, zonder voorbereiding.

eenvoudigste & snelste installatie op de markt

Bij ALINEL ontwikkelen we altijd met drie woorden in het achterhoofd: keep it simple. Welk oppervlak u ook wil bekleden, ons systeem is 100% gebruiksvriendelijk. En de installatie? Ook die klaart u in 1-2-3!

ALINEL ontstond vanuit een ongeremde drive om te creëren en een passie voor esthetiek. Ik wou niet zomaar een bouwmateriaal aanbieden, maar een visueel ritme om naar smaak mee te componeren.

jan de paepe - ceo alinel

Circulair bouwen is kiezen voor kwalitatieve materialen, met respect voor de natuur. Aluminium is licht, sterk én eindeloos recycleerbaar: zo dragen we bij tot een duurzame samenleving. Die lijn trekt ALINEL graag door: als op-en-top Belgisch bedrijf zijn wij trots op de 100% lokale productie van onze premium producten.

Waarom werken met de producten van ALINEL?