Interieur Design met Alinel

In Knokke aan de Belgische kust vinden we Frydate, een frituur die de traditionele “friterie” nieuw leven inblaast met een stijlvolle hedendaagse twist.

Dit bijzondere project is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen twee bedrijven: 5AM en SKINN BRANDING AGENCY. De gedeelde ambitie? Het vestigen van een nieuwe standaard in frituurhospitality. Echter, één speciaal element springt eruit in dit project: Alinel in een interieurconcept.

Het profiel van Type B past perfect bij het ontwerp van Frydate. De strakke, eigentijdse uitstraling gaat naadloos samen met de moderne sfeer van de frituur. Toch is het niet slechts een kwestie van esthetiek. De afwerking van Alinel is van ongeëvenaarde kwaliteit, wat duurzaamheid en premium kwaliteit waarborgt voor het eindproduct.

Carine Aussems, Studio Director 5AM

“We hebben gekozen voor Alinel omdat hun product een antwoord bood op al onze vragen, zoals de afwerking met een afdekplaat aan de bovenzijde van de muurbekleding, hoekelementen en eindstukken. Dit bieden niet alle concurrenten aan. Het profiel van Alinel past ook uitstekend bij ons initiële ontwerp en de afwerking is van hoog niveau.”