Cortenstaal uitvoering

Cortenstaal is een vorm van staal die weerbestendig is en, in tegenstelling tot staal, niet blijft roesten. Hierdoor krijg je unieke roestpatronen die evolueren over tijd waarbij je product nooit stukgaat, een effect dat je bij staal wel ziet.

Momenteel is cortenstaal in de mode bij architecten. Het geeft een warme, organische touch die uitstekend harmonieert met natuurlijke settings, door de oranje-bruine kleur. Om in te spelen op de trends binnen architectuur, is onze gevelbekleding nu ook verkrijgbaar in cortenstaal uitvoering. Hierbij imiteren wij het cortenstaal patroon, inclusief roestvlekken. Met dit authentiek accent til je je gevel direct naar een exceptioneel niveau.

De cortenstaal look kan toegepast worden op alle Alinel profielen, mits een prijsuplift en een levertermijn die enkele weken langer is. Een investering waard voor een bijzonder accent.

Volg samen met ons de architecturale trends en profiteer van de onderhoudsvriendelijke cortenstaal look op jouw gevel. Twijfel niet om ons te contacteren om de mogelijkheden voor je gevel met cortenstaal accent te bespreken.